Jump to content

Bogzilla

Army
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bogzilla last won the day on August 19 2018

Bogzilla had the most liked content!

Community Reputation

22 Level 2

About Bogzilla

Recent Profile Visitors

250 profile views
 1. Pro Stii ce faci.
 2. Contra Ai folosit modelul de la cerere rank pe forum. Pentru o cerere de helper foloseste acest model: ● Nickname (pe server) » ● Vârstă » ● Poza cu orele jucate » ● Sectiunea pentru care aplici » ● Profil discord (obligatoriu) » ● De ce crezi ca esti potrivit in echipa noastra? » ● Ai citit regulamentul mentionat mai sus? » ● Comentarii aditionale » In plus, cererile sunt inchise.
 3. Bogzilla

  cerere helper

  Contra 1. Profilul discord, nu profilul de pe forum. De ex Vus#1234 sau ce tag ai pe discord. 2. Nu ai citit regulamentul.
 4. Bogzilla

  Primul joc?

  Dezinteres. Cer t/c.
 5. 1. Nickname » Bogzilla 2. Persoana reclamata » pizdosu 3. Motiv » Nume obscen. 4. Data/ora » 9:26 5. Dovada » 6. Mesaj pentru reclamat » =))))). 7. Comentarii aditionale » cartof.
 6. Am vazut-o inaintea ta hatzz fraere.
 7. 1. @Nickname » Bogzilla 2. Propunere » Sa se adauge imagini PRO si CONTRA. 3. Descriere mai complexa » De ex sa scri :PRO: si sa apara imaginea pro. 4. Cu ce ne ajuta? » Majoritatea comunitatilor deja au asta, arata bine. 5. Comentarii aditionale » Potato.
 8. Contra 1. Nu ai citit regulamentul. 2. Stiu niste oameni care nu ar fi de acord cu asta. 3. Farmezi activitate afk. + Iti iei kick pentru afk pe server aproape constant. Sa intri pe server si sa stai afk pana iti iei kick, apoi sa te bagi inapoi nu este chiar genul de activitate pe care o asteptam.
 9. Exact asta se intampla, daca nu e cumparat, un item expira dupa un timp si il poti colecta. O sa poti lua cheia, stai linistit, nimeni nu o sa dea 20k pe ceva ce poti lua zilnic.
 10. Nume » Bogzilla Descrie problema » Holograma de la spawn te include la numarul de playeri "alaturi de tine". Poza » Comentarii aditionale » Eram doar doi playeri on. Dar holograma zice "alaturi de inca 2" deci pe scurt spune ca sunt 3. Nu e asa mare bug da na.
 11. Nume » Bogzilla Descrie problema » Too many packets, again. Poza » Comentarii aditionale » vai de noi.
×
×
 • Create New...