Jump to content

DarkWarDark

Crew
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DarkWarDark last won the day on January 7

DarkWarDark had the most liked content!

Community Reputation

40 Level 4

1 Follower

About DarkWarDark

 • Birthday 02/08/2004

Recent Profile Visitors

623 profile views
 1. Atunci cand un jucator castiga un eveniment de pe server, sa primeasca un badge. (bineinteles, sa se verifice contul jucatorului pe forum pentru a nu exista neintelegeri) Atunci cand un utilizator primeste follow sau da follow altui utilizator. Atunci cand primesti 7+ reacturi la un post, sa primesti o realizare. Atunci cand primesti warn, sa fie un trofeu special Cand esti inactiv timp de 7 zile si te întorci pe forum, sa primesti o realizare, deoarece nu ai abandonat comunitatea. Cand un fondator/administrator iti da mesaj privat, sa fie o realizare acolo ceva gen: "Recunoscut" Cand iti creezi un topic la care se posteaza peste 20/50/100 de posturi, realizari d-alea blanao. Cand post-ul tau primeste pin de la un administrator etc. un badge frumos acolo. Pentru donatii ar merge badge-uri sau trofee, in functie de suma donata sau rank-ul achizitionat. Un badge atunci cand realizezi 10/20/30 achievementuri. (Un trofeu cand le realizezi pe toate) Un achievement pe care-l primesti daca faci 30 de posturi intr-o zi sau 300 de posturi intr-o saptamana.
 2. Forhonor, iMasterYolo69, skype, discord, pewdiepie, 2019, hytale, steam, eusuntjucatordesampin2019
 3. Nume » xDarkBoyx Descrie problema » Poza » Comentarii aditionale » - 1. Daca dai /hub si stai afk ceva timp, o sa ti se spameze chatul cu /logic dar tu poti sa faci orice vrei (mai putin sa sprintezi si sa mergi cu w,a,s,d) 2. Am primit 'Santa Hat' de la crate, dar nu aveam permisiunea de a o purta.
 4. Nume » xDarkBoyx Descrie problema » Practic intrii in insula. Poza » Comentarii aditionale » -
 5. Nume » xDarkBoyx Descrie problema » Poza » Comentarii aditionale » - 1. Bariere in spawn. 2. Lipsa unor blocuri. 3. La jobul de sapator nu exista dirt/grass, dar avem fern (iarba). Se pot face foarte multi bani intr-un timp foarte scurt daca ramane fern la acest job.
 6. Pentru ca suntem in 2019, am decis sa fiu mai ''bun''. Pe scurt, am ascuns 15 cufere in jurul spawnului de pe survival care contin obiecte destul de bune. - Ce primesc din cufere? Mancare prajita (in toate cuferele). Sticle de EXP. Dovleci. Morcovi. Minereuri (emeralde, coal, lapiz, gold, iron). Mere de aur OP. Materiale (piatra, lemn, quartz). Potiuni (de regenerare si viteza). Vote crate key (se afla intr-un singur cufar). - Cum gasesc un cufar? Ele nu sunt greu de gasit (la o distanta de maxim 3000 de blocuri de spawn), dar va recomand sa mergeti noaptea dupa ele, deoarece am pus torte in jurul lor. Acestea sunt in paduri de birch wood, dark wood, spruce wood si oak wood, pe campii si in mlastini. Langa fiecare cufar veti avea si un semn cu un mesaj. Va rog sa spargeti cufarul si semnul dupa ce le gasiti. Mult succes la cautat!
 7. Nume » xDarkBoyx Descrie problema » Nu merge crate-ul Freedom Poza » video Comentarii aditionale » -
 8. Nume » xDarkBoyx Descrie problema » Caii se pot fura. Poza » video :3 Comentarii aditionale » Mersi vus
 9. Contra Consider ca nu ai destula experienta.
 10. Ai uitat sa spui pe ce sisteme de operare este compatibil. Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-bit Nu am vazut pe Mac/Linux.
 11. Cer T/C. S-a rezolvat https://for-honor.ro/bans/info.php?type=ban&id=13
 12. Nume » xDarkBoyx Descrie problema » Kit Legend (daca primesti rank de knight si in trecut rank-ul de Legend, nu poti accesa kiturile de la member+) Poza » Video in care se vede ca detineam kit ul legend Comentarii aditionale » - Acum trecem la permisiunile de la Knight: 1. Nu am acces la /mute , /kick , /fly. 2. Acces la /jail (comanda necesara pentru a da dovada de profesionalism). 3. /v , /vanish (asta-i asa 'bonus').
×
×
 • Create New...