Jump to content

ImPiNguIn

Army
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Level 0

About ImPiNguIn

 • Birthday 06/01/2005

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. ● Pseudonimul (pe server) » ImPiNguIn ● Vârstă» 13 ● Poza cu orele jucate » https://imgur.com/a/zLHoy6f Secțiunea pentru care aplici» SkyBlock ● Discovery Profil (obligatoriu) » ImPiNguIn # 7963 ● De ce crezi că ești potrivit în echipa noastră? »In primul rand am experienta, imi place sa ajut oamenii cu sfaturi. Știu cum să îngrijesc chat-ul. Si sunt activi. ● Ai citit regulamentul mentionat mai sus? »Da, și nu doar asta. 21tr3wvdsa ● Comentariile suplimentare »Va salut din Republica Moldova.
 2. Nume » ImPiNguIn Descrie problema» Am pus un item la licitatii , eu vreau sa il iau inapoi dar practic nu am de unde.. nu imi apare la chestii pe care le vinzi. Poza » https://imgur.com/a/zfJw4aE sunt mai multe poze. Comentarii aditionale» Mda... am ramas fara keye. Ar fi ceva sa adaugati un timp adica keya sa stea acolo daor 24 ore si sa apara la lucruri expirate!
 3. Nume » ImPiNguIn Descrie problema» Daca vreau sa deschid ender chest pe is nu am acces. Poza » https://imgur.com/a/N0kNfKO Comentarii aditionale» Stiu ca avem acces la /ec dar ar trebui rezolvat totusi. Bafta.
 4. Nickname: ImPiNguIn Problema: Am deschis un crate, am castigat 8 notch apple si mi-a dat un cub rosu. ERROR
 5. si daca in acel moment nu sunt la calculator , am putina treaba ... si am nevoie de cateva materiale ce pot face> ma scoate Si nu sunt 25 min sunt 15.
 6. 1. @Nickname » ImPiNguIn 2. Propunere» Sa se scoata/mareasca timpul de la anti-afk. Sau sa adaugati un sistem pentru ca atunci cand minezi sa nu se considere ca stai afk. 1 din 2 3. Descriere mai complexă » Adica sa se scoata pluginul sau sa se amreasca timpul , eu zic sa se mareasca macar la 1h sau 2h. 4. Cu ce ne ajuta? » Pai ajuta playerii sa faca materiale atunci cand mineaza. 5. Comentarii suplimentare» Va salut din Republica Moldova .
×
×
 • Create New...