Jump to content

uLyPANNN

Atom Owner
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uLyPANNN last won the day on September 12

uLyPANNN had the most liked content!

Community Reputation

4 Level 0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O să te caut pe discord pentru detalii .
 2. ATOM.FOR-HONOR.RO in curand 😄

 3. Model Nume: Propunerea ta: Cu ce crezi ca va ajuta?: Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Alte comentarii: La 5 propuneri acceptate o sa primiti un bonus pe server ! Doar ownerii pot accepta/respinge propunerea.
 4. MODEL Nume in joc: Nume pe discord [ nume +id ] exemplu ATOM#7299 : Dvs. ati inregistrat contul pe server: (Da/Nu) Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: Comentarii aditionale:
 5. MODEL Nume in joc: Varsta: Nume pe discord [ nume +id ] exemplu ATOM#7299 : Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: De ce ai pierdut gradul?: De ce il vrei inapoi: Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul/kit-ul detinut: Comentarii aditionale: Nerespectarea modelului duce la respingerea directa a topicului. Doar ownerii au dreptul de a respinge/accepta cererile. Aici nu se voteaza ! Echipa ATOM isi rezerva dreptul de a modifica acest model oricand.
 6. Model Nick-ul tau: Nick-ul celui care ti-a dat ban: Motivul pentru care ai fost banat: Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) Pe ce sectiune ai luat ban?: De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Comentarii aditionale: Imaginile le puteti incarca pe acest site http://imgur.com/ si puneti link-ul in cerere. Nerespectarea modelului duce la respingerea directa a topicului. La deschiderea unui nou topic folositi titlul : "[ SECTIUNE ] Cerere UNBAN" La cererile de unban au dreptul de a posta doar cei cu gradul mai mare decat MODERATOR, autorul topicului în caz că are ceva de adăugat, precum și cei care trebuie să aducă dovezi la propriile cereri de unban. În cazul în care la subpunctul 4 nu ați pus un screenshot cu F3 ON, un membru staff o să vă atenționeze că aveți la dispoziție 24 de ore să editați cu un screenshot valid. In cazul ca incercati sa faceti o cerere unban cu o dovada falsificata / veche etc... duce la respingerea directa a topicului.
 7. ▣ Pentru a aplica pentru postul de Builder pentru serverul nostru, trebuie să aveți în vedere următoarele lucruri: Trebuie sa aveti un comportament decent, atat pe server cat si pe forum, atitudinea naiva in cerere ducand la respingerea cererii. Trebuie sa prezentati doua / trei creatii proprii. Sa aveti dovezi ca sunt facute de voi. Constructiile trebuie sa fie pe tema spawn/arena (Cei care fac cerere de builder gen cu case sau constructii banale vor fi respinsi). O cerere cât mai bine formulată, completand toate punctele. La deschiderea unui nou topic folositi titlul : "[ ATOM ] Cerere BUILDER" Model Nume: Nume in joc: Nume pe discord [ nume +id ] exemplu ATOM#7299 : Varsta: Experienta in building: De ce crezi ca meriti builder?: Cel mai mult timp petrecut la o constructie: Constructii/Portofoliu: Descrie-te in cateva cuvinte: Comentarii aditionale: Nerespectarea modelului duce la respingerea directa a topicului. Echipa ATOM isi rezerva dreptul de a modifica acest model oricand. Daca ati facut o cerere pentru Builder si ati fost respins, aveti voie sa faceti o noua cerere peste 7 zile. Doar BUILDERII au dreptul de a vota la aceste cereri, voturile venite din partea altor persoane fiind sanctionate cu warn pe forum. Doar head builderii/ownerii pot accepta/respinge aceste cereri.
 8. ▣ Pentru a aplica pentru postul de Helper pentru serverul nostru, trebuie să aveți în vedere următoarele lucruri: Citirea și dobândirea informațiilor din Regulament și Utilizare Comenzi. Răspunsuri cât mai favorabile din partea staff-ului. O cerere cât mai bine formulată, completand toate punctele. Helperii sunt datori serverului să-l întrețină în ceea ce privește chat-ul și ajutorul jucătoriilor începători. Helperii, la fel ca toate gradele trebuie să dea dovadă de un limbaj exemplar. La deschiderea unui nou topic folositi titlul : "[ ATOM ] Cerere HELPER" Model Nume : Nume în joc: Nume pe discord [ nume +id ] exemplu ATOM#7299 : Descriere scurtă (25-30 cuvinte) : Ore pe server : Vârsta : Ce te diferențiază de ceilalți: Cât timp poți dedica serverului: De ce ai vrea să te-alături staff-ului: Ai citit regulamentul?: Comentarii aditionale : » Nerespectarea modelului duce la respingerea directa a topicului. » Echipa ATOM isi rezerva dreptul de a modifica acest model oricand. » Daca ati facut o cerere pentru Helper si ati fost respins, aveti voie sa faceti o noua cerere peste 7 zile. » Daca sunteti prinsi ca cersiti vot-ul unui membru staff cererea v-a fi respinsa instant.
 9. Schimbări  in bine 🙂 good job !

  1. iMasterYolo

   iMasterYolo

   Multumim ❤️ Inca mai urmeaza.

 10. V1 blur border imaginea mult mai clara V2 textul e mai bun .. in rest nimic ( poate imi trebuie ochelari aleg V 1
 11. 1. @Nickname »iulian 2. Propunere »Adăugarea unui avatar default 3. Descriere mai complexa » Toți membrii noi sa folosească același avatar . Apelam la un designer, el ne poate ajuta . 4. Cu ce ne ajuta? » Aspect plăcut 5. Comentarii aditionale »
 12. 1. @Nickname » iulian 2. Propunere » Sa se micșoreze emoji . 3. Descriere mai complexa » Sunt exagerat de mari 4. Cu ce ne ajuta? »Aspect mai plăcut . 5. Comentarii aditionale »s
×
×
 • Create New...