Jump to content

JmektaKill

Crew
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JmektaKill last won the day on October 29 2018

JmektaKill had the most liked content!

Community Reputation

19 Level 1

4 Followers

About JmektaKill

 • Birthday 07/14/1999

Recent Profile Visitors

687 profile views
 1. Propun ca rankurile mai mari de Recruit si Member pe SkyPvp sa aiba acces la kiturile anterioare. De exemplu, rank-ul Officer are acces doar la kitul lui si Recruit. La fel si rankurile: Veteran, Lord si Legend.
 2. Am observat ca deja a inceput lumea sa posteze buguri ceea ce inseamna ca eu voi aparea tot mai rar aici. Modelul de prezentare va fi ca cel vechi/anterior, pe sectiuni iar numerele indica cat de grava (sau nu) este situatia. Ordinea este: 1 - Trebuie rezolvate imediat 2 - Trebuie rezolvate 3 - Nu este o urgenta dar ar trebuii rezolvate Global. (Erori care pot sa interfereze pe toate sectiunile.) 1 - Cand votezi si esti pe o anumita sectiune, iti va da reward-ul pe acea sectiune dar daca incerci sa iti iei reward-ul pe alte Mini-Gameuri si iti iei kick din vina erorii "Too many packets." sau a altor erori de conectare, reward-ul tau este pierdut pe sectiunea unde iti iei kick-ul. (Am raporat deja "Too many packets." in prima mea postare..) 1 - Rank-ul de Crew nu are acces la /tpacancel, deci ma indoiesc ca rank-ul Recruit ar avea. (Cand dai /tpa la cineva, iti apare in chat ca poti anula cererea de teleportare prin /tpacancel.) Skyblock. (Erori care afecteaza doar sectiunea Skyblock.) 1 - Toti playerii noi care isi fac insula, nu o pot folosii pentru ca "Island Protected" (Dureros..) 2 - In shop, daca incerci sa cumperi Dark Oak Sapling, te va redirectiona sa cumperi Acacia Sapling. (Fara comentarii aditionale.) 2 - Exista enchant, dar nu exista /warp enchant (Ar fi trebuit sa precizez asta in prima postare dar am uitat.) JmektaKill the Sad iti ureaza succes!
 3. Sa vina cineva pe server ca ma plictisesc.

  1. iMasterYolo

   iMasterYolo

   Prezent aicia, tot cu buguri, tot cu buguri.

  2. Bogzilla

   Bogzilla

   Amc bogo e plecat si nu poate sa intre pe server.

   O sa ma luati la voturi da-va’n mamele voastre.

 4. Pro A zis ca l-a lasat Dan. Mult succes!
 5. Overwatch e Dumnezeus. Simplu si la obiect.
 6. Aparent ne revedem din nou destul de repede.. Am descoperit din nou alte buguri/erori in mai putin de o zi. Modelul de prezentare va fi ca cel vechi/anterior, pe sectiuni iar numerele indica cat de grava (sau nu) este situatia. Ordinea este: 1 - Trebuie rezolvate imediat 2 - Trebuie rezolvate 3 - Nu este o urgenta dar ar trebuii rezolvate Global. (Erori care pot sa interfereze pe toate sectiunile.) 2 - Rankul Crew nu are acces la /ec, desi s-a precizat ca va avea acces (/ec = /enderchest) 2 - Comanda /vote nu functioneaza cum ar trebuii (Incercati voi ca e destul de explicat.) Survival. (Erori care afecteaza doar sectiunea Survival.) 2 - Daca te alaturi jobului de miner, nu vrei primi bani minand redstone desi este un minereu. (Fara comentarii aditionale.) 2 - Daca accesezi comanda /kit si alegi kitul Daily, vei fi intampinat cu mesajul care spune ca ai nevoie de o permisiune pentru a-l primi (Permisunea este essentials.kits.daily.) 2 - Daca accesezi comanda /shop, minereul Lapis Lazuli se poate gasi in doua locatii diferite respectiv Culori si Minereuri, dar nu aceasta este problema. Problema este ca si preturile difera: Culori > Lapis Lazuli 16 bucati costa 20$ si se vinde cu 4$ iar Minereuri > Lapis Lazuli 64 bucati se cumpara cu 500$ si se vinde tot cu $4. Asta inseamna ca daca ai cumpara 64 de bucati din sectiunea de Culori te-ar costa 80$ respectiv cu 420$ mai putin decat daca ai cumpare din sectiunea Minereuri iar daca vinzi 64 de bucati in sectiunea de Minereuri vei primi doar 4$ comparativ cu sectiunea Culori in care daca vinzi 64 de bucati, vrei primi 16$ (De x4 mai mult). Eu personal as elimina acest minereu din sectiunea de Culori si l-as pune la un pret mai bun pe Minereuri. (Cumparare = 32 bucati - 150$/Vanzare = 32 bucati - 40$.) Hub. (Erori care afecteaza lobby-ul) 3 - Cand iti vei lua daily reward-ul pe hub, un cuvant este gresit cand te anunta in chat ca ti-ai luat reward-ul. (Recomenpsa in loc de recompensa.) 2 - Donatii (Diamantul) > Store (Cartea) iti arata un link care nu functioneaza. (Fara comentarii aditionale.) Skyblock. (Erori care afecteaza doar sectiunea Skyblock.) 1 - Asa zisul "Daily Reward" este defapt Monthly Reward (Cooldown de 29 de zile in loc de 1 zi.) 2 - Comanda /back nu functioneaza la rank-ul Crew. (Fara comentarii aditionale.) (Am pastrat modelul! ) JmektaKill the Sad iti ureaza succes!
 7. Aventurandu-ma pe server am descoperit niste erori/buguri/defectiuni si m-am gandit sa le prezint in acest topic. Am sa le pun pe sectiunii si voi incerca sa le pun intr-o oarecare ordine pentru a incerca sa arat care sunt mai importante decat altele. In paranteza am pus ceva detalii despre fiecare. Ordinea este: 1 - Trebuie rezolvate imediat 2 - Trebuie rezolvate 3 - Nu este o urgenta dar ar trebuii rezolvate Global. (Erori care pot sa interfereze pe toate sectiunile.) 1 - Kick pentru: "Too many packets." (Acesta se manifesta cand playerii intra pe server/schimba sectiuni.) Survival. (Erori care afecteaza doar sectiunea Survival.) 1 - Nu se pune lock automat pe cufere sau furnale. (Jucatorii care nu observa acest lucru raman cu cufere "descuiate", acest lucru poate duce la furt si multe plangeri ceea ce ar trage in jos comunitatea) 3 - Jucatorii cu rankul Recruit nu acces la /r (/r este comanda de a raspunde relativ mai repede la ultimul mesaj primit.) Skyblock. (Erori care afecteaza doar sectiunea Skyblock.) 1 - Din moment ce insulele de calitate superioara costa, jucatorilor le este imposibil sa le obtina in acest moment (Daca s-ar adauga un sistem de vote in curand, jucatorilor le-ar fi mai accesibile insulele) 3 - Carnea de la /kit Donor nu prezinta numele jucatorului care a primit kit-ul, ba chiar se numeste "{USER}" (Restul obiectelor de la kit au numele jucatorului care a dat comanda) 3 - Membrul JmektaKill (eu) are rank-ul de Fondator pe aceasta sectiune (Desi mi-ar placea sa imi ramana) SkyPvP. (Erori care afecteaza doar sectiunea SkyPvP.) 2 - Nu merge un enderchest din spawn. (Poate nu merg mai multe lucruri cu care poti interactiona dar nu am verificat.) (Daca e bun modelul, urmatoare lista va fi tot in acest stil.) JmektaKill the Sad iti ureaza succes
 8. Ii on serverul 🤔, play.for-honor.ro

×
×
 • Create New...