Jump to content
Sign in to follow this  
iMasterYolo

Geforce NOW

Recommended Posts

 • iMasterYolo
 • 821Ftmu.png?1
  EXPERIENCE GEFORCE® GAMING ANYWHERE - PC, MAC OR SHIELD TV
   

  Salut, azi o sa discutam despre GeForce NOW.
  Dupa cum se observa din bannerul de mai sus, probabil deja e clar. Asa ca de inceput, o sa las acest clip ca un mic rezumat in 90 de secunde.
   


  Bun, acum pentru cine nu a inteles, hai sa clarificam treaba.

  Geforce Now e un software dezvoltat de baietii de la Nvidia, care iti permie sa joci jocuri pe un calcultator slab, acesta fiind windows, mac si inclusiv tv-uri.
  Cum e posibil asta..? Paaai.. Ei folosesc un fel de servere dedicate care iti ruleaza jocul tau. De exemplu, tu ai un pc slab, si nu poti juca GTA 5 pe el. Prin programul dezvoltat de ei, tu trebuie sa ai jocul pe care vrei sa l joci la tine in pc, sau pe steam ( nu toate jocurile sunt compatibile cu acest program ) iar jocul o sa ruleze pe calculatoarele dedicate si o sa ti transmita tie informatia pe monitor in timp real, ca si cum ar fi un live stream.

  Acum.. intrebare e.. avem delay? Oarecum, nu. Programul necesita o viteza de internet de tip 5G si ar fi de preferat sa fie prin fir. Informatia care se transmite prin stream e multa si trebuie sa fie cat mai rapida. Acum desigur ca nu putem avea aceasi calitate de de 4k sau 1080p daaaar diferenta nu se observa asa mult, iar calitatea este foarte mare in raport cu FPSurile obtinute. Acum iti dai seama ca nu poti avea si calitate si fps avand in vedere ca e un clip video dar totusi consider ca e foarte bine in raport de calitate / performanta. 

  Parerea mea e ca acest geforce now e asemnator cu tehnologia rtx, si prin asta vreau sa zic ca inca se mai lucreaza la ea si necesita imbunatarire si dezvoltare. Insaaa, inceputul e foarte promitator. 
  Gaming pe MAC? Pai asta e imposibil, cica. Cu acest program poti sa te joci linistit si pe MAC. Desi, necesita cateva cerinte acest program. Toate aceste detalii pot fi gasite pe acest link

  » * click aici pentru cerinte *

  Programul nu a fost lansat, daaar se poate aplica pentru beta test. Pe pagina lor oficiala ( https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/geforce-now/ ) esti intampinat de un buton numit "REQUEST BETA ACCES" , introduci mailul tau si astepti. Cat? Well.. mult.. Eu astept deja de cateva luni sa primesc un key code, iar unii zic ca poate dura si 1 an. Acum, depinde si de `noroc` sa zicem asa.

  Sper ca am mentionat toate chestiile "importante". Daca am uitat ceva, lasa tu un comentariu si eventual, ce parere ai despre GEFORCE NOW? Fmm Nvidia da mi keyul ala odata.

  • Like 1

  vYsGLn5.gif

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

   No registered users viewing this page.

  ×
  ×
  • Create New...